Politică de confidențialitate - Angajari Videochat

Reguli de protecție a datelor cu caracter personal

1. Dispoziții generale

1.1. Aceste reguli de protecție a informațiilor cu caracter personal ale utilizatorilor Video-Chat.com.ro (denumite în continuare „Reguli”) funcționează către toate informațiile, respectiv Glam Chat Studio (denumită în continuare „companie”) și / sau persoanele afiliate acesteia.

Putem primi date personale de la o persoană fizică în timpul utilizării website-urilor companiei, serviciilor, software-ului și produselor oricărei companii, care sunt postate pe Internet (denumite în continuare „Servicii”, respectiv „Utilizator”).

1.2. Pentru a ne asigura că Serviciile oferă cea mai bună experiență posibilă pentru toată lumea, aplicăm cu tărie o politică fără toleranță pentru conținutul obiectabil. Dacă vedeți conținut necorespunzător, utilizați pagina de contact.

1.3. Prezentele reguli sunt elaborate cu scopul de a oferi o protecție adecvată a datelor personale ale utilizatorilor, alte informații despre utilizatori, de la o divizare și dezvăluire neautorizate.

1.4. Aceste reguli au fost elaborate și sunt utilizate în conformitate cu Termenii și Condițiile Companiei. În cazul în care aceste reguli intră în conflict cu alte documente oficiale ale companiei, aceste reguli controlează.

1.5. Aceste reguli se aplică numai serviciilor companiei. Compania nu este responsabilă pentru resursele de internet ale terților care pot fi urmate de Utilizatori, folosind linkurile disponibile pe resursele de internet ale Companiei, inclusiv rezultatele căutării.

1.6. Utilizarea Serviciilor Companiei de către Utilizator înseamnă un acord voluntar, gratuit, complet și fără rezerve al Utilizatorului privind completarea, stocarea și prelucrarea datelor sale personale în volume suficiente și necesare pentru utilizarea Serviciului.

1.7. Utilizarea Serviciilor Companiei de către Utilizator înseamnă consimțământul complet și nerezervat al Utilizatorului cu Regulile reale și termenii de tratare a informațiilor sale personale indicate în ele „așa cum este”, fără unele convenții și rezerve.

În caz de dezacord cu aceste reguli, Utilizatorul trebuie să se abțină de la utilizarea Serviciilor.

2. Datele personale ale utilizatorului care sunt primite și procesate de către companie

2.1. În cadrul prezentelor reguli din „Reguli de protecție a datelor cu caracter personal” se înțeleg următoarele:

2.1.1. Date personale, date numai de Utilizator în timpul înregistrării (crearea contului sau trimiterea de formulare) sau în timpul utilizării Serviciilor, inclusiv datele personale ale Utilizatorului;

2.1.2. Datele, transmise automat la Servicii în procesul de utilizare a acestuia cu ajutorul software-ului instalat pe dispozitivul Utilizatorului, inclusiv adresa IP, informații din cookie-ul și browserul utilizatorului (sau un alt program, care ajută la accesul la Servicii), acces. ora, adresa paginii solicitate;

2.1.3. Informații suplimentare, furnizate de utilizatori la cererea companiei pentru implementarea angajamentelor companiei, oferite utilizatorilor. Compania își rezervă dreptul, în special, de a solicita Utilizatorului copia documentului, dovedind identitatea acestuia sau a oricărui alt document, care conține numele, prenumele, fotografia sau alte informații suplimentare, adică la opțiunea Companiei va fi necesară și suficientă să identifice un astfel de Utilizator și să permită excluderea abuzului și a încălcării drepturilor terților.

2.1.4. Alte informații despre Utilizator, câștigul și / sau furnizarea acestora sunt definite în documentele ajustate ale Serviciilor separate ale Companiei.

2.2. Compania nu efectuează o verificare obligatorie de validitate a datelor cu caracter personal, furnizate de Utilizatori. O companie nu este un organ care are dreptul să determine capacitatea Utilizatorilor. Drept pentru care Compania nu efectuează verificarea capacității Utilizatorilor și nu poate fi responsabilă pentru prejudiciul cauzat terților de către astfel de Utilizatori incompetenți.

Compania emite însă faptul că Utilizatorul oferă informații corecte și suficiente solicitate în formularul de înregistrare și susține aceste informații actualizate.

Consecințele furnizării de informații nesigure sunt definite în Termenii de utilizare a Serviciilor Companiei.

2.3. Compania nu colectează și nu stochează informații despre carduri de plată (inclusiv carduri de credit) și informații de plată ale Utilizatorilor.

2.4. În cadrul procesării datelor cu caracter personal, Compania este autorizată să colecteze, să înregistreze, să sistematizeze, să acumuleze, să analizeze, să utilizeze, să extragă, să distribuie sau să transfere informații, inclusiv furnizarea transfrontalieră, obținerea, prelucrarea, stocarea, clarificarea (actualizare, editare), igienizare, blocarea, eliminarea și eliminarea oricăror date personale prin menținerea unei baze de date în mod automat, mecanic sau manual pentru:

2.4.1. mentinerea si actualizarea bazei de date client;

2.4.2. primirea și cercetarea datelor statistice despre vânzările și calitatea serviciilor;

2.4.3. organizarea de programe de marketing;

2.4.4. efectuarea de sondaje și cercetări pentru a identifica nivelul de satisfacție / frustrare al utilizatorului și creșterea calității serviciilor;

2.4.5. publicitate și alte produse de promovare a produselor și serviciilor pe piață