Mihaela - Angajari Videochat

Mihaela – Trainer Glam Chat Studio

Bună, numele meu este Mihaela, sunt trainer și cu ajutorul meu o să devii un model de top. În decursul celor 4 ani de când sunt trainer la GlamChatStudio am crescut multe modele de top. Sunt o fire calmă, răbdătoare și foarte înțelegătoare pentru că și eu am fost că tine.

Cu o experiență de 8 ani ca model independent, acum 4 ani m-am hotărât să devin trainer. Aveam nevoie de o schimbare dar nu vroiam să părăsesc acest domeniu pentru că îmi place foarte mult să lucrez cu oamenii.

La GlamChatStudio a trebuit să învăț cum este să fii de cealaltă parte a monitorului și am constatat că îmi place mai mult decât am crezut. Dacă ești o fire ambițioasă și vrei mai mult de la viață îți promit că te voi ajuta să-ți construiești un viitor frumos, voi sta lângă tine în fiecare minut și te voi ajuta să obții încasări fabuloase.

Mihaela

Mihaela

Trainer Videochat

...interesat de mai mult? Click aici!

Pentru mine, cea mai mare satisfacție este să-mi văd modelele pe care “le cresc” din prima lor zi în topul site-urilor. La noi în studio te vei simți ca într-o familie unde fiecare ne ajutăm, ne înțelegem, empatizăm și ne bucurăm împreună la sfârșit, când tu o să devii un model de top.

Te asigur că toată munca pe care o vom depunde împreună, va merita!