Întrebări Frecvente - Angajari Videochat

Întrebări frecvente, ce ar trebui să știți!

Venim în ajutorul Dvs., cu cele mai uzuale întrebări și răspunsuri pentru ocuparea unui job în videochat. Pentru alte detalii vă rugăm să folosiți pagina de contact. Personalul Glam Chat Studio, va răspunde cererii Dvs., în cel mai scurt timp.

Cum poți câștiga bani ca model de videochat?

Ca model de videochat poți câștiga bani ca procent din prețul plătit de un client (internaut web) pentru fiecare minut al conversației video private (este o conversație intimă și confidențială între tine și client) cu tine.

Sunt șanse de câștig dacă nu am experiență în acest domeniu?

De regulă, dacă aveți experiență în orice domeniu, veți fi mai eficient, dar în acest domeniu experiența nu este obligatorie. Este important să fiți comunicativă și să știți să beneficiați de frumusețea Dvs.! De asemenea, să aveții capacitatea de a dialoga cât mai mult timp cu un client.

Este un program fix de lucru?

Dacă alegeți să lucrați din studioul nostru, programul este de 8 ore/zi. Săptămânal, aveți două zile libere, la alegere.

Dacă lucrați mai mult, atunci aveți și mai multe șanse să câștigați mai mulți bani, ca în fiecare industrie.

Voi fi văzută de persoane din propria țară?

Este absolut decizia Dvs., dacă vreți să fiți văzută. Puteți alege o anumită țară care să fie blocată și atunci nu veți fi vizionaă de vizitatorii din țara respectivă. De asemenea, puteți bloca țările cu o putere economică slabă.

Ce documente trebuiesc pentru a începe munca imediat?

Pentru a începe munca la Glam Chat Studio, este nevoie de cel puțin o copie scanată a cărții de identitate, care să ateste că aveți peste 18 ani. Informațiile și documentele Dvs., sunt confidențiale.

Există limită de vârstă maximă?

Da, din păcate există! Limita maximă de vârstă este de 40 Ani. Dacă ați decis deja să lucrați în domeniul videochat, puteți face clic aici și aplicați online pentru jobul de videochat.

Vă prezentăm cele mai uzuale întrebări și răspunsuri din industria videochat-ului.