Cum să merg la Interviu! - Angajari Videochat

by Videochat
2 years ago
1212 Views

Articolul respectiv nu se referă doar la un job în domeniul videochat. Am creat acest articol pentru a fi de ajutor modelelor sau persoanelor care vizitează website-ul nostru.

Iată câteva sfaturi care vă vor ajuta să fiți pregătit

1. Cercetează industria și compania

Un intervievator poate întreba cum percepi poziția companiei sale în industria sa, cine sunt concurenții firmei, care sunt avantajele competitive și cum ar trebui să meargă cel mai bine.

Din acest motiv, evitați să cercetați amănunțit zeci de industrii diferite. Concentrați-vă pe căutarea unui locuri de muncă pe doar câteva industrii.

2. Clarificați-vă „punctele de vedere” și motivele pentru care doriți jobul respectiv

Pregătește-te pentru a intra în fiecare interviu cu trei-cinci puncte cheie, cum ar fi ceea ce te face cel mai bun candidat pentru funcția respectivă.

Pregătiți un exemplu pentru fiecare punct, de ex.:

  • Am abilități bune de comunicare.
  • Am o putere de convingere majoră

Ar trebui să fii pregătit/ă să-i spui intervievatorului de ce îți dorești de la acel loc de muncă – inclusiv ce te interesează. Povestește despre punctele tale valoroase și ce abilități ai.

Dacă un intervievator nu crede că sunteți într-adevăr interesat de job-ul respectiv, el sau ea, nu vă va face o ofertă – oricât de bun/bună sunteți!

3. Anticipați preocupările și rezervările intervievatorului

Există întotdeauna mai mulți candidați pentru job-uri bune. Așadar, intervievatorii caută modalități de a ecraniza oamenii. Puneți-vă în “pantofii” lui și întrebați-vă de ce s-ar putea să nu vrea să vă angajeze („Nu am asta”, „Nu sunt asta”, etc.).

Apoi pregătește-ți apărarea:

Știu că poate te gândești că s-ar putea să nu fiu cel mai potrivit pentru această poziție, deoarece [rezervarea lor]. Dar ar trebui să știți că [motivul pentru care intervievatorul nu ar trebui să fie prea preocupat].

Cheia unui interviu de muncă excelent este pregătirea

În calitate de angajator, care a intervievat poate sute de candidați, vă pot spune că este foarte îmbucurător să întâlnesc un candidat inteligent și prietenos

Greu sau dezamăgitor este, de asemenea, când candidatul nu vine pregătit pentru interviu.

Când întrebi un candidat, “Ce știi despre compania noastră până acum?” iar răspunsul lor este: „Nu prea mult, ca să fiu sincer – doar ce se află în anunțul de muncă!” este un moment destul de trist.

Cum se poate recupera candidatul din acel moment nefericit, pentru că a trimis deja mesajul că nu îi pasă foarte mult de oportunitatea oferită!

Dacă jobul este genul de job în domeniul videochat, pe care fetele îl ocupă adesea chiar de la începutul carierei, acesta este un lucru bun. O doamnă/domnișoară nu trebuie să cunoască complexitatea structurii corporative a companiei pentru a face o treabă excelentă în calitate de model.

Este diferit atunci când intervievați pentru un așa-numit rol de personal profesionist, sau pentru orice loc de muncă unde sunt necesare cunoștințe minime.

Trebuie să vă faceți cercetare înainte de interviu

Cercetarea dvs. nu numai că vă furnizează informații care vă vor ajuta să creați conexiunea pe care doriți să o faceți la interviul de muncă (dacă se dovedește că vă place și respectați oamenii pe care îi întâlniți, iar jobul vi se pare interesant), deși acesta este un beneficiu.

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *