Aplică pentru Model Videochat

Vrei să lucrezi cu noi?

Completează acum acest formular pentru a începe procesul de înscriere la Glam Chat Studio. Odată ce te-ai înregistrat, unul din reprezentantii studioului te va contacta pentru programarea interviului.

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Vă așteptăm pentru o discuție sinceră și discretă cu un reprezentant al companiei noastre. Trebuie doar să completați formularul și vom reveni cu detalii.

Pentru orice altă informație, vă rugăm să ne sunați la numărul 0735 009 009.

Glam Chat Studio nu obligă în nici un fel nici unul dintre modele să performeze pe websiteul nostru. Toate modelele noastre își doresc să facă asta și acționează în mod complet voluntar.

Politică de Confidențialitate

Prin trimiterea acestui formular, confirmați faptul că sunteți persoana a căror date au fost introduse în acesta și nu completați acest formular în numele altcuiva. De asemenea confirmați faptul că aveți vârsta legală în conformitate cu legislația în vigoare, că sunteți de acord cu termenii și condițiile Glam Chat Studio și că vă doriți să deveniți un model webcam pentru adulți. Veți primi un e-mail cu instrucțiuni ulterioare la scurt timp după completarea acestui formular.